Koulutukset
Pitkät koulutukset

Lyhytkurssit
Lähellä ihmistä - seminaarit
Masennuksesta voi toipua - seminaarit
Yleistä tietoa opiskelusta
Opintoseteli
Lähellä ihmistä koulutus- ja palvelukokonaisuus
Lähellä ihmistä -palvelut seurakunnille

 

Koulutukset - Perheniemen opisto

Opistomme koulutustarjonta on varsin monipuolista. Vuoden mittaan toteutetaan lähes sata erilaista koulutusjaksoa tai kurssia. Seuraavassa on lyhyesti kuvattu erilaisia koulutusmuotoja, joita Perheniemen evankelinen opisto järjestää. Tarkemmat tiedot näet klikkaamalla ko. otsikkoa sivupalkista.

Pitkät koulutukset

Lähiopetuskoulutus/linjat Lähiopetuskoulutukset ovat yleensä vähintään 8 opintoviikon mittaisia linjoja, mutta voivat kestää myös 1 - 2 lukuvuotta. Niihin osallistuvat opiskelijat pääosin asuvat opistolla ja koulutus tapahtuu suurimmalta osin arkipäivisin. Lähiopetuskoulutuksen osanottaja on oikeutettu opintotukeen ja asumislisään, kun tuen muut ehdot täyttyvät.

Monimuotokoulutukset

Monimuotokoulutukset ovat yleensä pitkiä ja perusteellisesti opiskeltavaan aiheeseen paneutuvia koulutuksia. Niissä opinnot koostuvat opistolla toteutettavasta lähiopetuksesta (pääosin viikonloppuisin) ja itsenäisesti suoritettavista etätehtävistä sekä mahdollisesta asiakastyöskentelystä ja/tai koulutuskohtaisesta seminaarityöstä. Monimuotokouluksia voi suorittaa työn ohessa opiskellen.

Muita koulutuksia

Lyhytkurssit

Lyhytkurssit ovat 2 päivästä 2 viikkoon kestäviä, viikolla tai viikonloppuisin järjestettäviä koulutuksia hyvin monista erilaisista aiheista. Suurin osa kursseista toteutuu Perheniemen opistolla, mutta niitä järjestetään myös yhteistyökumppaneiden tiloissa eri puolilla Suomea.

Lähellä ihmistä - seminaarit

Lähellä ihmistä -seminaarit liittyvät ihmisen kokonaisvaltaiseen tervehtymiseen ja tukemiseen. Aiheet ovat tämän päivän ihmisiä laajasti koskettavia ja kuhunkin aiheeseen paneudutaan aina erilaisia näkökulmia yhtä aikaa huomioiden.
Lähellä ihmistä -seminaareja järjestetään sekä opistolla että
seurakuntien ja muiden yhteistyökumppaneiden tiloissa.

Hinnat
Kurssien ja monimuotokoulutusten kohdalla on mainittu opetuksen hinta. Lisäksi tulee hinta majoituksesta ja ruokailusta. Kurssille tai koulutukseen ilmoittautuessa tulee varata myös joko täysihoitopaketti (sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa sekä ruokailut) tai ruokailupaketti ilman majoitusta (sisältää lounaan ja päiväjuoman).

Lisätiedot
Koulutusohjelman ja lisätietoja opiskelumahdollisuuksista ja kursseista saa opiston toimistosta puh. 05 7574 100 (arkisin klo 10-15) tai opisto(at)perheniemi.com

Hakeminen koulutuksiin
Kursseille ilmoittautumiset puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostilla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Vapaaksi jääneitä paikkoja voi tiedustella myöhemminkin. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Peruutusehdot
Jos kurssilainen peruu lyhytkurssin 1-6 päivää ennen kurssin alkua, häneltä pidätetään ½ kurssin hinnasta. Jos kurssilainen jättää saapumatta kurssille, häneltä peritään koko kurssimaksu.

Mikäli monimuoto- ja pitkien koulutusten opiskelija keskeytää koulutuksen, häneltä peritään 25 % jäljellä olevan koulutuksen opetuksen hinnasta. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.