Koulutukset
Pitkät koulutukset

Lyhytkurssit
Lähellä ihmistä - seminaarit
Masennuksesta voi toipua - seminaarit
Yleistä tietoa opiskelusta
Opintoseteli
Lähellä ihmistä koulutus- ja palvelukokonaisuus
Lähellä ihmistä -palvelut seurakunnille

 

Koulutusinfo - Perheniemen opisto

Yleistä tietoa opiskelusta ja peruutusehdot

Perheniemen opiston kurssit ovat kestoltaan 2 päivästä kahteen viikkoon. Monimuotokoulutusten lähiopetusjaksot järjestetään pääsääntoisesti viikonloppuisin. Pitkissä koulutuksissa (koulutuslinjoissa) opiskelu tapahtuu pääosin lähiopetuksena päivisin, joko opistolla tai etäkoulutuspisteessä.

Hinnat
Kurssien ja monimuotokoulutusten kohdalla on mainittu opetuksen hinta. Lisäksi tulee hinta majoituksesta ja ruokailusta. Kurssille tai koulutukseen ilmoittautuessa tulee varata myös joko täysihoitopaketti (sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa sekä ruokailut) tai ruokailupaketti ilman majoitusta (sisältää lounaan ja päiväjuoman).  Esimerkiksi viikonloppukurssin täysihoitopaketin hinta on 69 euroa ja ruokailupaketin hinta ilman majoitusta 24 euroa. Maksu (sekä opetus- että majoitus- ja ruokailumaksu) suoritetaan ennen kurssin alkua opistolta lähetetyn laskun mukaisesti. Kurssitarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Hakeminen koulutuksiin
Kursseille ilmoittautumiset puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostilla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Vapaaksi jääneitä paikkoja voi tiedustella myöhemminkin. Monimuotokoulutusten ja koulutuslinjojen hakuohjeet löytyvät kunkin koulutuksen yhteydessä. Pitkiin koulutuksiin haetaan hakulomakkeella, jonka saa ladattua www-sivuiltamme kyseisen koulutuksen kohdalta, tai tilattua opiston toimistosta.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.
Jos kurssilainen peruu kurssin 1-6 päivää ennen kurssin alkua, häneltä pidätetään ½ kurssin hinnasta. Jos kurssilainen jättää saapumatta kurssille, häneltä peritään koko kurssimaksu.

Koulutusten keskeyttämismaksu on 25% jäljellä olevan koulutuksen opetuksen hinnasta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Opiskelu työttömyysetuudella tai opintosetelillä
Tiettyihin opiston koulutuslinjoihin (Tartu Elämään, sekä Terapeuttisen sielunhoidon koulutus) on mahdollista saada alennusta opintosetelillä. Lue lisää aiheesta
täältä

Omaehtoisesta päätoimisesta opiskelusta työttömyysetuudella tuettuna saat parhaiten lisätietoja
Työ- ja elinkeinoministeriön www-sivuilta. Mahdollisuudesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Opiston sijainti
Perheniemen evankelinen opisto sijaitsee Kymenlaaksossa Iitin kunnassa Perheniemen noin 500 asukkaan kauniissa maalaiskylässä. Karttapalvelusta Opisto löytyy osoitteella Opistontie 15, Iitti.

Tilat
Rauhallisessa maalaisympäristössä on mahdollisuus perehtyä monenlaiseen opiskeluun. Päärakennuksessa on 9 kpl 2-4 hengen huonetta omalla kylpyhuoneella, kolmessa huoneessa lisäksi pienoiskeittiö. Asuntolarakennuksessa on tilat 40:lle opiskelijalle kahden hengen huoneissa sekä keittiö- ja oleskelutilat. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja wc. Opistolta löytyy tiloja erilaiseen toimintaan erikoisille ryhmille: kartanon sali sivuhuoneineen, juhla-/kirkkosali, luokkatiloja (mm. kotitalousluokka ja kaksi hoitoluokkaa hierontapöytineen), sekä ryhmätiloja.

Lisätietoja
Koulutusohjelman sekä lisätietoja opiskelumahdollisuuksista ja kursseista saa opiston toimistosta puh. 05 7574 100 (arkisin klo 10-15) tai opisto(AT)perheniemi.com.

Kansanopisto Iitissä