Koulutukset
Pitkät koulutukset
• Terapeuttisen sielunhoidon koulutus 2014-2015
• Toiminnalliset menetelmät 2014
• Kirjallisuusterapia-ohjaajakoulutus
• Missionaalinen koululaistiimilinja 2014
• Kolmannen vuosituhannen evankelista 2014
• LI Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutus 2014

Lyhytkurssit
Lähellä ihmistä - seminaarit
Masennuksesta voi toipua - seminaarit
Yleistä tietoa opiskelusta
Opintoseteli
Lähellä ihmistä koulutus- ja palvelukokonaisuus
Lähellä ihmistä -palvelut seurakunnille

 

Missionaalinen koululaistiimilinja - Perheniemen opisto

Missionaalinen koululaistiimilinja
1.9.2014-15.5.2015


Koululaistiimi
on lukuvuoden mittainen missionaalinen tutkimusmatka Jumalaan ja omaan itseen. Tiimissä syvennytään Raamattuun, rukoukseen, evankeliointiin, lähetykseen ja ihmisen hyvinvointiin. Linja on suunnattu noin 18–25-vuotiaille ja toteutetaan Perheniemen evankelisen opiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen (OPKO) yhteistyökoulutuksena.

Tavoitteena on tunnistaa omia lahjoja ja kasvupotentiaalia ja kasvaa Jeesuksen opetuslapsena. Tiimi tarjoaa myös kokemuksen kristillisestä koululaistyöstä, joka toteutetaan OPKOn työn yhteydessä ja työntekijöiden ohjauksessa. Opiskelussa korostetaan tekemällä oppimista eli saatua tietoa sovelletaan käytäntöön jatkuvasti yhdessä tekemällä.

Suurin osa opiskelusta tapahtuu Perheniemen opistolla, mutta vuoteen mahtuu myös mm. leirejä, tapahtumia, aktioita, kouluvierailuja ja retkiä. Tiimi tarjoaa mahdollisuuden osallistua kansainväliseen aktioon. Opetuksessa hyödynnetään Perheniemen monipuolista koulutustarjontaa.

”Koululaistiimilinjalta olen saanut uusia ystäviä, kutsumukseni on selkeytynyt, olen saanut itsevarmuutta, löytänyt omia piileviä voimavarojani ja oppinut osoittamaan rakkautta toisille. Mikä parasta, olen saanut oppia syvemmällä tavalla tuntemaan Taivaallista Isääni, Kaikkivaltiasta Jumalaa, ja nähdä, miten ihania ovat Hänen tekonsa! Ehkä seuraavaksi on sinun vuorosi?”
Minna, 19, tiimiläinen 2013–2014

Kansanopistovuosi on uuden yhteishausta annetun asetuksen mukaan entistä parempi vaihtoehto jatko-opintoja miettiville. Opiston lukuvuoden mittaisen linjan opinnoista nuori saa kuusi lisäpistettä hakeutuessaan ammatilliseen peruskoulutukseen. Lisäksi opiskelija, joka on valinnut kansanopistokoulutuksen yhteishaun tutkintoon johtavien koulutusten sijaan, ei myöskään menetä kahdeksaa ilman tutkintopaikkaa oleville tarkoitettua valintapistettä. Linja antaa parhaimmillaan 14 lisäpistettä ammatilliseen peruskoulutukseen hakeville.

Aikataulu ja hinnat
Linja alkaa 1.9.2014 ja päättyy 15.5.2015.
Kustannukset ovat lukuvuodelta n. 4080 euroa (+ aktioiden lentoliput).
Linjalle on mahdollista hakea opintotukea.

Haku
Voit ladata hakulomakkeen tästä tai tilata sen Perheniemen opiston toimistosta
opisto(AT)perheniemi.com tai p. 05 7574 100
Hakuaika linjalle päättyy 12.7.2014.

Hakumenettelyyn liittyvät tiedustelut Perheniemen opiston toimistosta:
opisto(AT)perheniemi.com tai p. 05 7574 100 (arkisin klo 10-15)
Lisätiedot: sari.nuutinen(AT)opko.fi, 044 355 6181
www.opko.fi | www.perheniemi.com